úterý 25. srpna 2015

Zářijové novinky, které bych ráda viděla ve své knihovně

 Září bude na knižní novinky, které mě zaujaly, velmi bohaté. Tyhle krásky jsou u mě v "první linii" .... ale i ta druhá linie je velice výživná J



  První díl nové série od Mii Sheridan je pro mě jasnou volbou. Vydává Baronet a úžasné je, že je v plánu vydat i další díly série.

Anotace:
Když Bree Prescottová dorazí do ospalého městečka Pelion ve státě Maine, doufá, že zde konečně nalezne mír, po kterém tolik touží. Zde se setká s Archerem Halem, mužem, který skrývá temná tajemství. Mužem, kterého ostatní nevidí.
Archerův hlas je příběh o ženě mučené vzpomínkami na jednu strašnou noc, a muži, jehož láska je klíčem k její svobodě. Je to příběh o mlčenlivém muži, který žije s trýznivou ránou, jež je důsledkem dávné děsivé události, a ženě, která mu pomáhá najít jeho hlas. Je to příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.









 Pokračování série Rosemary Beach je další kousek, který mám v plánu. Styl Abbi se mi líbí a věřím je YOLI vydá všechny díly série.

Anotace:
Rush a Blaire se k sobě vůbec nehodí. On je bohatý syn známého rockera, Blaire jen obyčejná holka z malého alabamského městečka, která nedávno přišla o mámu i střechu nad hlavou. Co ty dva spojuje?
Když se konečně zdá, že by se Blaire mohla odrazit ode dna a být zase šťastná, všechny jistoty se jí znovu hroutí. Když se dozví pravdu o Rushově sestře, kterou před ní Rush i všichni v okolí tajili, je pro ni skutečnost, že jí celou dobu lhali, natolik bolestivá, že se rozhodne opustit Rosemary Beach a nikdy se nevrátit zpět. Zároveň si uvědomuje, že Rushe nedokáže přestat milovat, není si ale jistá, jestli mu bude moct někdy odpustit. Vrací se zpět do Alabamy, do rodného městečka, které je pro ni posledním útočištěm, v naději, že snad někdy na uplynulé nejkrásnější léto v Rosemary Beach dokáže zapomenout. Okolnosti se ale nečekaně změní a Blaire se opět ocitne v Rushově blízkosti. Dokáže v sobě najít odvahu znovu mu důvěřovat?



K této knize mohu říct jen jediné - KONEČNĚ! Na pokračování  jsem už dlouho čekala, takže další tutovka.

Anotace:
James ukázal Biance temný a opojný svět vášně a bolesti. Probudil v ní její vlastní sexuální touhy se sklonem k masochismu. Zdálo se, že oběma tyto praktiky vyhovují a nacházejí v nich uspokojení, a tak žádný div, že se Bianca do neodolatelného pana Cavendishe bezhlavě zamilovala. Avšak démoni násilné minulosti, kteří ji neustále pronásledují, a zároveň nejistota Jamesových citů, dohnala Biancu k rozhodnutí vztah s Jamesem ukončit. Uběhl už víc než měsíc od rozchodu, ale Biančiny city jsou stále stejně silné. Dokonce i ona si uvědomuje, že je jen otázkou času, kdy opět podlehne kouzlu podmanivého pohledu pana Cavendishe…


Další nová série ... a já jim zkrátka nedokážu odolat ...
Tentokrát z dílny IKARu

Anotace:
Emily je zranitelná jako nikdy dřív. Její mysl bojuje proti tomu, co její tělo ví už dávno… Vášnivě touží po Gavinovi. A ten se nezastaví před ničím, aby ji získal.
Krátce po skončení vysoké školy Emily Cooperové zemře matka a ona se ve snaze vyrovnat se s jejím odchodem odstěhuje do New Yorku, aby se pokusila o nový začátek. Velkou oporou je jí přítel Dillon Parker – milý, ohleduplný a ztělesňující vše, co si kdy u muže přála. Dillon, který ví, že bez Emily nedokáže žít, však skrývá tajemství. 
Když se ale Emily v New Yorku setkává s Gavinem Blakem – bohatým a nechvalně proslulým floutkem, který je navíc okouzlující a nebezpečně přitažlivý, opět se jí život a city začnou vymykat z rukou. Emily se snaží popřít veškerou touhu, kterou ke Gavinovi cítí, ale on ji odmítá nechat tak snadno odejít. Sám se zotavuje z vlastní bolestné minulosti a nezastaví se před ničím, aby Emily získal. Jejich nečekané setkání donutí Emily přehodnotit dosavadní rozhodnutí a uvažovat o volbě, která může ohrozit stará přátelství, zlomit několik srdcí a navždy jí změnit život. Ale jak se má rozhodnout, když nemůže věřit ani vlastnímu srdci?



Má oblíbená autorka. Vydává Baronet a z dílny tohoto nakladatelství se můžeme těšit i na další autorčina díla.

Anotace:
Neobyčejná servírka se zvláštním vkusem na trička Roxy a policejní důstojník Reece Anders spolu před jedenácti měsíci strávili noc. Ona je do něj zamilovaná už od patnácti a on si přeje, aby k té společné noci nikdy nedošlo. Roxy se ho jednou provždy vzdala, ale minulost a budoucnost se střetnou a ona je nucena spolehnout se na muže, který jí už jednou zlomil srdce.
Charlie, její nejlepší kamarád z dětství, tráví jako oběť násilného činu už několik let v léčebně a člověk, který ho tam dostal, byl propuštěn z vězení a chce svůj skutek odčinit. Roxy si ale není jistá, jestli je schopná odpuštění. Když se u ní doma začnou dít podivné věci a stane se terčem narůstajícího násilí, myslí si, že ví, kdo za to může. Ten, kdo už jeden život zničil.
Reece však o tom tak přesvědčený není. Výhrůžky se mu zdají příliš osobní. Přestože mu Roxy nevěří, není ochoten dovolit, aby jí někdo ublížil. Ani on sám. Už to s Roxy jednou pokazil a netouží po tom, aby se historie opakovala.


4 komentáře:

  1. Na Vysoko v oblacích se strašně těším, přesně jak píšeš, konečně :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a potom budeme netrpělivě vyhlížet zbývající dva díly.
      Budu věřit, že je vydají brzy a nenechají nás čekat tak dlouhou, jako na tento díl :)

      Vymazat
  2. Na všechny knihy, které tu uvádíš se také těším + ještě na První. Ale v záři si žádnou knihu nekoupím. Čeká mě přeorganizace knihovny a musím nějaké knihy bud přestěhovat na chalupu nebo poslat dál, už nemám bohužel místo na nové krásky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Místo už mi pomalu také ubývá ... ale prostor na další knihovnu bych ještě našla :)

      Vymazat